Kubu Bali Suite Seminyak

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Kubu Bali Suite Seminyak Öne Çıkan Resim
Kubu Bali Suite Seminyak Dış Mekan
Kubu Bali Suite Seminyak Dış Mekan
Kubu Bali Suite Seminyak Dış Mekan
Kubu Bali Suite Seminyak Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Kubu Bali Suite Seminyak
Jalan Raya Kerobokan Gang 7 No. 3 Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Kubu Bali Suite Seminyak misafirlere Kerobokan (Banjar Semer) bölgesinde, TAKSU Bali Galerisi ve Sunset Point Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 1,8 mi (3 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve bulaşık makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Double Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x