KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square

Jiangnan, Chongqing
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square Genel
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square Genel
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square Öne Çıkan Resim
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square İç Mekan
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square
Times Street D Area 12 #F5 Yuzhong District Jiangnan, Chongqing

Chongqing (Yuzhong) bölgesindeki KuanRong Luxury Suites Hotel - Daping Times Square misafirlere Chongqing Olympiyat Sporları Merkezi ve Üç Boğaz Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Büyük Halk Sarayı ile 7,4 km ve Chongqing Büyük Tiyatrosu ile 9,4 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Süit
Room
Classic Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x