Ksar Salha

Al Haouz, Tamazouzte
Ksar Salha Öne Çıkan Resim
Ksar Salha Dış Mekan
Ksar Salha Dış Mekan
Ksar Salha Dış Mekan
Ksar Salha İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Ksar Salha
Douar Laouina Sidi Abdellah Ghiate B.P. 1346, Barid Al Marghib Al Haouz, Tamazouzte

Tamazouzte bölgesindeki Ksar Salha konaklamanızda, Altıncı Muhammed Caddesi ile 17 mi (27,3 km) ve Aqua Fun Club ile 7,7 mi (12,3 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon PalmGolf Marrakech Golf Sahası ile 8,4 mi (13,5 km) ve La Plage Rouge ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x