Ksa Sou Traditional Guesthouses

Mires
Ksa Sou Traditional Guesthouses Öne Çıkan Resim
Ksa Sou Traditional Guesthouses Dış Mekan
Ksa Sou Traditional Guesthouses İç Mekan
Ksa Sou Traditional Guesthouses Yerinde Yemek
Ksa Sou Traditional Guesthouses Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Ksa Sou Traditional Guesthouses
Listaros P.O.Box 8 , Mires

Faistos bölgesindeki Ksa Sou Traditional Guesthouses misafirlere tarihi bölgede, Central Court ve Phaistos ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Phaistos Sarayı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Komos Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Otelin Yunan mutfağı alanında uzman restoranı Ksa Sou Main building misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 2 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Family
Family Ev, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x