Krugers Gutsstube

Altlandsberg
Krugers Gutsstube Genel
Krugers Gutsstube Genel
Krugers Gutsstube Öne Çıkan Resim
Krugers Gutsstube Dış Mekan
Krugers Gutsstube Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Krugers Gutsstube
Prötzeler Straße 1 , Altlandsberg

Altlandsberg bölgesindeki Krugers Gutsstube konaklamanızda, Mercedes-Benz Arena ile 26,7 mi (43 km) ve Barnim Nature Park ile 17,6 mi (28,4 km) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Mueggelsee ile 19,2 mi (30,9 km) ve Eberswalde Hayvanat Bahçesi ile 21,9 mi (35,2 km) mesafede.

Krugers Gutsstube misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x