Kruger Inn Backpackers

Nkomazi
Kruger Inn Backpackers Öne Çıkan Resim
Kruger Inn Backpackers Dış Mekan
Kruger Inn Backpackers Dış Mekan
Kruger Inn Backpackers Dış Mekan
Kruger Inn Backpackers Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Kruger Inn Backpackers
2007 Olifant Street , Nkomazi

Nkomazi bölgesindeki Kruger Inn Backpackers konaklamanızda, Kruger National Park ile 12,9 mi (20,8 km) ve Kruger Ulusal Parkı Timsah Köprüsü Kapısı ile 12,8 mi (20,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Kwa Madwala Ay Hayvanlarını Koruma Alanı ile 19,2 mi (30,9 km) ve Lebombo Sınır Kapısı ile 19,9 mi (32,1 km) mesafede.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Cheetah)
Kulübe
Kulübe
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Buffalo)
Room
Basic Üç Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x