Krotiri Resort

Thrace, Akti Salonikiou
Krotiri Resort Genel
Krotiri Resort Genel
Krotiri Resort Genel
Krotiri Resort Öne Çıkan Resim
Krotiri Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Krotiri Resort
Akti Salonikiou Thrace, Akti Salonikiou

Krotiri Resort misafirlere Sithonia bölgesinde, plaj yakınında, Salonikioú Beach yakınında ve Kortiri Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nikiti Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Agii Theodori Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x