Kronovalls vinslott

Güney İsveç, Tomelilla
Kronovalls vinslott Öne Çıkan Resim
Kronovalls vinslott Dış Mekan
Kronovalls vinslott Dış Mekan
Kronovalls vinslott Dış Mekan
Kronovalls vinslott Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Kronovalls vinslott
Kronovall vinslott Fågeltofta Güney İsveç, Tomelilla

Tomelilla bölgesindeki Kronovalls vinslott misafirlere tarihi bölgede, Hallamölla Şelalesi ve Tryde Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kale Kaffestugan Alunbruket Tarihi Mekanı ile 8 mi (12,9 km) ve Christinehofs Ekopark ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı alanında uzman olan Slottsrestaurangen yemek servisi için ideal, bu kalede toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kalede ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Royal Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x