Kronon Park Hotel

Grodna
Kronon Park Hotel Genel
Kronon Park Hotel Genel
Kronon Park Hotel Genel
Kronon Park Hotel Öne Çıkan Resim
Kronon Park Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Kronon Park Hotel
19 Urochische Pyshki , Grodna

Grodna bölgesindeki Kronon Park Hotel konaklamanızda, Zylibiera Park ile 3,7 mi (6 km) ve New Castle ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Drama Tiyatrosu ile 4,2 mi (6,8 km) ve Czarna Hancza River ile 22,9 mi (36,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Kronon ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Presidential
Presidential Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x