Kristie Resort

Natal
Kristie Resort Öne Çıkan Resim
Kristie Resort Dış Mekan
Kristie Resort Dış Mekan
Kristie Resort İç Mekan
Kristie Resort İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Kristie Resort
Av Engenheiro Roberto Freire, 5464 , Natal

Natal (Ponta Negra) bölgesindeki Kristie Resort misafirlere Morro do Careca ve Ponta Negra Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Artesanato Shopping Mall ile 1,4 mi (2,2 km) ve Artesanato Villarte Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 56 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca otelde alışveriş ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x