Krisjan's Lodge @ Oubaai

Route 62, George
Krisjan's Lodge @ Oubaai Genel
Krisjan's Lodge @ Oubaai Öne Çıkan Resim
Krisjan's Lodge @ Oubaai Dış Mekan
Krisjan's Lodge @ Oubaai Dış Mekan
Krisjan's Lodge @ Oubaai Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Krisjan's Lodge @ Oubaai
1106 Aloe Ridge, Oubaai Golf Estate Herold's Bay Route 62, George

George bölgesindeki bu tatil evi misafirlere nehir kıyısında, Oubaai Golf Sahası ve Freesia Spa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Kingswood Golf Estate ile 8,9 mi (14,3 km) ve Outeniqua Ulaşım Müzesi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Bu tatil evinde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu konforlu tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve DVD oynatıcı var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş ve derin küvet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Kır Evi, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x