Krishna Coddle Executive

Gurugram
Krishna Coddle Executive Öne Çıkan Resim
Krishna Coddle Executive Oda Düzeni
Krishna Coddle Executive Banyo Tipleri
Krishna Coddle Executive Banyo Tipleri
Krishna Coddle Executive Oda
Image More +7 fotoğraf
Krishna Coddle Executive
714A, B Block, Sushant Shopping Arcade Sushant Lok-I , Gurugram

Krishna Coddle Executive misafirlere Gurugram (Sushant Lok) bölgesinde, Appu Ghar ve Fortis Memorial Research Institute ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon DLF Cyber City ile 4,7 mi (7,5 km) ve Kutub Minaresi ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x