KRC Annexe Tezpur

Kuzey Batı Hindistan, Tezpur
KRC Annexe Tezpur Genel
KRC Annexe Tezpur Öne Çıkan Resim
KRC Annexe Tezpur Dış Mekan
KRC Annexe Tezpur Kahvaltı
KRC Annexe Tezpur Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
KRC Annexe Tezpur
Suryarekha Complex, J.N. Road Tezpur, Assam Kuzey Batı Hindistan, Tezpur

Tezpur bölgesindeki KRC Annexe Tezpur konaklamanızda, Chitralekha Udyan ve Mahabhairav Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Padum Pukhuri ile 0,8 mi (1,3 km) ve Bhairabi Tapınağı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Süit, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x