Kragerup Gods

Vestsjaelland (kontluk), Tindingebanke
Kragerup Gods Genel
Kragerup Gods Genel
Kragerup Gods Genel
Kragerup Gods Genel
Kragerup Gods Genel
Image More +68 fotoğraf
Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33 Tindingebanke Vestsjaelland (kontluk), Tindingebanke

Kragerup Gods misafirlere Ruds Vedby bölgesinde, göl üzerinde, Orslev Kirke ve Birkegaardens Haver 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ruds Vedby Kirke ile 2,6 mi (4,2 km) ve Sonderup Kirke ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Restaurant Blixen ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 57 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ruds Vedby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Ek Bina
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x