Krabi Pitta House

Güney Tayland, Pak Nam
Krabi Pitta House Öne Çıkan Resim
Krabi Pitta House Dış Mekan
Krabi Pitta House Dış Mekan
Krabi Pitta House Kahvaltı
Krabi Pitta House Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Krabi Pitta House
287/18 Uttarakij Rd. Paknam Muang Güney Tayland, Pak Nam

Krabi Pitta House misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Khao Khanap Nam ve Krabi Hastanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 10,4 mi (16,8 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda Krabi Pitta House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo (Pitta Nest 6 Bed)
Room
Basic Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Buzdolabı
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x