Krabi Phetpailin Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
Krabi Phetpailin Hotel Genel
Krabi Phetpailin Hotel Öne Çıkan Resim
Krabi Phetpailin Hotel Dış Mekan
Krabi Phetpailin Hotel Dış Mekan
Krabi Phetpailin Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Krabi Phetpailin Hotel
135/50, Krabi Rd Güney Tayland, Pak Nam

Krabi Phetpailin Hotel konaklamanızda Krabi merkezinde, Krabi Şehri Hafta Sonu Gece Pazarı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Krabi İskelesi ile 4,2 km (2,6 mil) ve Thara Parkı ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Sripet Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 48 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 21-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (3 PAX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x