Krabi Inn Resort

Güney Tayland, Sai Thai
Krabi Inn Resort Genel
Krabi Inn Resort Öne Çıkan Resim
Krabi Inn Resort Dış Mekan
Krabi Inn Resort Dış Mekan
Krabi Inn Resort Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Krabi Inn Resort
888 Moo 4 Tambon Saithai Güney Tayland, Sai Thai

Krabi bölgesindeki Krabi Inn Resort misafirlere deniz kıyısında, Ruh Dağı ve Ao Nam Mao ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ao Nang Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) ve Doğu Railay Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Krabi Inn Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x