Koyado Enn

Kinki (bölge), Toyooka
Koyado Enn Genel
Koyado Enn Genel
Koyado Enn Genel
Koyado Enn Öne Çıkan Resim
Koyado Enn Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Koyado Enn
219 Yushima, Kinosaki-cho Kinki (bölge), Toyooka

Toyooka (Kinosaki Japon Kaplıcası) bölgesindeki Koyado Enn misafirlere Kinosaki Mugiwarazaikudenshokan ve Kinosaki Onsen Asma Hattı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Onsenji Temple ile 0,7 mi (1,2 km) ve Hachigoro's Tojima Sulak Arazisi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Ryokan otelin restoranı MIKUNI misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kaplıca ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Semi Double)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Traditional Oda (Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x