Kotta GO Yogyakarta

Yogyakarta
Kotta GO Yogyakarta Öne Çıkan Resim
Kotta GO Yogyakarta Otopark
Kotta GO Yogyakarta
87 Jalan P. Diponegoro , Yogyakarta

Kotta GO Yogyakarta misafirlere Yogyakarta (Merkez Yogyakarta) bölgesinde, Yogyakarta Anıtı ve Malioboro Sokağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Prambanan Tapınağı ile 10,4 mi (16,7 km) ve Grand Mosque/ Masjid Gede Kauman ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Piyama Cafe yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 71 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Everyday Room)
Room
Family Oda (Suite)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Everyday Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x