Kotraba Butik Hotel

Çeşme, İzmir
Kotraba Butik Hotel Öne Çıkan Resim
Kotraba Butik Hotel Dış Mekan
Kotraba Butik Hotel Dış Mekan
Kotraba Butik Hotel Dış Mekan
Kotraba Butik Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Kotraba Butik Hotel
2051 sokak no15 alacati Çeşme, İzmir

Çeşme Alaçatı’daki Kotraba Butik Otel’de konakladığınızda Alaçatı Pazaryeri’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde oluyorsunuz. Aynı zamanda Alaçatı Çarşısı’na 1,2 kilometre ve Ilıca Halk Plajı’na 3,8 kilometre uzaklıkta kalıyorsunuz. Butik otel konukları için plajlara ve popüler sörf alanlarına özel servis hizmeti veriyor. Otele aracıyla gelen misafirler için de ücretsiz bir otopark söz konusu.

Kotraba Butik Otel’in köklü tarihi, otelin yapısını anlamak adına büyük bir öneme sahip. Bu ayrıcalıklı otel adını, 1924 yılında Kavala’dan mübadeleyle gelen “Kotraba” lakaplı atalarından alıyor. Tütün işçiliği yapan atalarından alınan ilhamla yapılan otel, tütünün yaş ve kuru hallerini yansıtan benzersiz bir mimariye sahip. Aynı zamanda Alaçatı’nın klasik mimarisine de sadık kalan otel, 10 odalık kapasite ile hizmet veriyor.

Odalarda uydu kanallı televizyon, klima, minibar, elektrikli su ısıtıcı gibi aletler bulunuyor. Ayrıca özel banyolarda kişisel temizlik ürünlerinin yanında havlu, tuvalet kağıdı, saç kurutma makinesi gibi önemli ihtiyaçlarınızı da bulabiliyorsunuz. Ses yalıtımı bulunan odalarda kablosuz internet erişimi mevcut.

Kotraba Butik Otel’de sabah 09.00 ve 11.00 arasında yerel tarzda kahvaltı yapabiliyorsunuz. İhtiyaç halinde çamaşırhane olanağı da sunuluyor. Kotraba Butik Otel’e 5 kiloya kadar evcil hayvanlar kabul ediliyor. Ayrıca 2 yaşına kadar olan bebekler ve oda başına 7 yaşına kadar olan 1 çocuk da ücretsiz konaklayabiliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Basement Floor
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x