Kost Semarang Peterongan Timur

Semarang
Kost Semarang Peterongan Timur Öne Çıkan Resim
Kost Semarang Peterongan Timur Dış Mekan
Kost Semarang Peterongan Timur Dış Mekan
Kost Semarang Peterongan Timur İç Mekan
Kost Semarang Peterongan Timur İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Kost Semarang Peterongan Timur
Jalan Peterongan Timur No 348 A , Semarang

Kost Semarang Peterongan Timur misafirlere Semarang merkezinde, Mesjid Besar ve Old Semarang Post Office ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Semarang Ciputra Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,2 km) ve Simpang Lima Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda (Fan)
Room
Deluxe Oda (Air Conditioning)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x