Kosmos Phu Quoc Villa

Güney Vietnam, Duong To
Kosmos Phu Quoc Villa Öne Çıkan Resim
Kosmos Phu Quoc Villa Dış Mekan
Kosmos Phu Quoc Villa Dış Mekan
Kosmos Phu Quoc Villa Dış Mekan
Kosmos Phu Quoc Villa İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Kosmos Phu Quoc Villa
Sunset Sanato, Group3, Duong Bao Hamlet Duong To Commune Güney Vietnam, Duong To

Kosmos Phu Quoc Villa misafirlere Phu Quoc bölgesinde, deniz kıyısında, Phu Quoc Plajı ve Walking Street Phu Quoc 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Phu Quoc Gece Pazarı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Suoi Tranh Şelalesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Misafirler 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Birden Çok Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Exclusive Villa, 5 Yatak Odası, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x