Korinthos Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kórinthos
Korinthos Hotel Genel
Korinthos Hotel Dış Mekan
Korinthos Hotel Dış Mekan
Korinthos Hotel Kahvaltı
Korinthos Hotel Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Korinthos Hotel
26 Damaskinou Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kórinthos

Korinthos Hotel misafirlere Corinth bölgesinde, havaalanı yakınında, Corinth Tarih ve Folklore Müzesi ve Folk Museum yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ionian Sea ile 0,4 mi (0,7 km) ve Kalamia Beach ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x