Koola Guesthouse

Puket Adası, Patong
Koola Guesthouse Öne Çıkan Resim
Koola Guesthouse Dış Mekan
Koola Guesthouse Kahvaltı
Koola Guesthouse Kahvaltı
Koola Guesthouse Kahvaltı
Image More +52 fotoğraf
Koola Guesthouse
44 Siriraj Road Puket Adası, Patong

Koola Guesthouse misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Karon Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kata Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Kamala Plajı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x