Kompose Boutique Hotel

Güney Doğu Birleşik Devletler, Sarasota
Kompose Boutique Hotel Genel
Kompose Boutique Hotel Genel
Kompose Boutique Hotel Genel
Kompose Boutique Hotel Genel
Kompose Boutique Hotel Genel
Image More +58 fotoğraf
Kompose Boutique Hotel
965 University Pkwy Güney Doğu Birleşik Devletler, Sarasota

Kompose Boutique Hotel misafirlere Sarasota bölgesinde, havaalanı yakınında, St. Armands Circle ve Ca’ d’Zan Köşkü ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lido Beach ile 6,5 mi (10,5 km) ve Siesta Key Halk Plajı ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 132 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Design
Design Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x