Kolu Group Of Houseboats

Jammu & Kashmir Ski, Srinagar
Kolu Group Of Houseboats Genel
Kolu Group Of Houseboats Öne Çıkan Resim
Kolu Group Of Houseboats İç Mekan
Kolu Group Of Houseboats Kahvaltı
Kolu Group Of Houseboats Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Kolu Group Of Houseboats
Ghat No 13, Boulevard Road Dal Lake Jammu & Kashmir Ski, Srinagar

Kolu Group Of Houseboats misafirlere Srinagar merkezinde, Dal Gölü yakınında ve Nehru Park ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kathi Darwaza ile 1,4 mi (2,3 km) ve Royal Springs Golf Sahası ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Chinar restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Srinagar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Luxury
Luxury Süit
Oda
Oda (Noora Suite)
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x