KokosNuss Garden Resort

Coron
KokosNuss Garden Resort Öne Çıkan Resim
KokosNuss Garden Resort Dış Mekan
KokosNuss Garden Resort Dış Mekan
KokosNuss Garden Resort Dış Mekan
KokosNuss Garden Resort Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
KokosNuss Garden Resort
Barangay 6 National Highway , Coron

Coron bölgesindeki KokosNuss Garden Resort misafirlere deniz kıyısında, Coron Central Plaza ve Iglesia ni Cristo 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel San Agustin Parish Church ile 1 mi (1,5 km) ve Bayside Plaza ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bitişik şaraphane ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 16 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov (Small)
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Room
Bungalov (Large)
Room
Family Oda (VIP)
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x