Kokkino Spiti Boutique Hotel

Thrace, Veroia (Veria)
Kokkino Spiti Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Kokkino Spiti Boutique Hotel Dış Mekan
Kokkino Spiti Boutique Hotel Dış Mekan
Kokkino Spiti Boutique Hotel Dış Mekan
Kokkino Spiti Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Kokkino Spiti Boutique Hotel
Olganou 10 Barbouta Thrace, Veroia (Veria)

Kokkino Spiti Boutique Hotel konaklamanızda Veroia bölgesinde, Karaferye Bizans Müzesi ile 1,1 km (0,7 mi) ve Vergina Kraliyet Gömütleri ile 13,6 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Pella Antik Kenti ve Dion Arkeoloji Müzesi ile aynı bölgededir.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Grand
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x