Kofiland Resort

Kumily
Kofiland Resort Genel
Kofiland Resort Genel
Kofiland Resort Öne Çıkan Resim
Kofiland Resort Dış Mekan
Kofiland Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Kofiland Resort
Spring Valley Kumily , Kumily

Kofiland Resort misafirlere Pirmed bölgesinde, denize sıfır, Kadathanadan Kalari Merkezi ve Periyar Ulusal Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mudra Kültür Merkezi ile 1,8 mi (2,8 km) ve Western Ghats ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x