Kocierz Hotel & Spa

Little Beskids, Andrychow
Kocierz Hotel & Spa Genel
Kocierz Hotel & Spa Genel
Kocierz Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Kocierz Hotel & Spa Dış Mekan
Kocierz Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Kocierz Hotel & Spa
ul. Beskidzka 206 Targanice Little Beskids, Andrychow

Andrychow bölgesindeki Kocierz Hotel & Spa konaklamanızda, Conference Centre "Kocierz" ve Tarih ve Etnografya Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Auschwitz ile 25 mi (40,3 km) ve Żywiec Gölü ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Karczma, Kocierz Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 93 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x