Kobe Seishin Oriental Hotel

Kinki (bölge), Kobe
Kobe Seishin Oriental Hotel Genel
Kobe Seishin Oriental Hotel Genel
Kobe Seishin Oriental Hotel Öne Çıkan Resim
Kobe Seishin Oriental Hotel Dış Mekan
Kobe Seishin Oriental Hotel Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Kobe Seishin Oriental Hotel
5-6-3 Kojidai, Nishi-ku Kinki (bölge), Kobe

Kobe Seishin Oriental Hotel misafirlere Kobe (Nishi) bölgesinde, Shokaiji Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Skymark Stadyumu ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nizigen Nomori Parkı ile 15,4 mi (24,7 km) ve Meriken Parkı ile 14,9 mi (23,9 km) mesafede.

Kobe Seishin Oriental Hotel içindeki 4 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 184 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için film kiralama servisi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, balo salonu ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Semi-double)
Room
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x