Knightsbrook Courtyard Houses

Leinster, Trim
Knightsbrook Courtyard Houses Genel
Knightsbrook Courtyard Houses Öne Çıkan Resim
Knightsbrook Courtyard Houses Dış Mekan
Knightsbrook Courtyard Houses Dış Mekan
Knightsbrook Courtyard Houses İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Knightsbrook Courtyard Houses
Dublin Rd Leinster, Trim

Trim bölgesindeki bu kır evi konaklamanızda, Sheep's Gate ve Trim Ziyaretçi Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu kır evi St Patrick's Church ile 0,7 mi (1,2 km) ve Knightsbrook Golf Sahası ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu kır evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca DVD oynatıcı var. Misafirlerin konforu için masa ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken sağlık kulübü veya kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu kır evinde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ev, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x