Knight's Rest B&B

South East England, Shanklin
Knight's Rest B&B Öne Çıkan Resim
Knight's Rest B&B Dış Mekan
Knight's Rest B&B Dış Mekan
Knight's Rest B&B Dış Mekan
Knight's Rest B&B Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Knight's Rest B&B
20 Queen's Road South East England, Shanklin

Shanklin bölgesindeki Knight's Rest B&B misafirlere plaj yakınında, Cliff Lift ile Shanklin Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gunwharf Quays ile 18,2 mi (29,3 km) ve Tarihi Portsmouth Tersanesi ile 19,2 mi (31 km) mesafede.

Knight's Rest B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo, Avlu Manzaralı (Gawain)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Arthur)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x