Kleinplasie Guesthouse

Namakwaland, Springbok
Kleinplasie Guesthouse Öne Çıkan Resim
Kleinplasie Guesthouse Dış Mekan
Kleinplasie Guesthouse Dış Mekan
Kleinplasie Guesthouse Dış Mekan
Kleinplasie Guesthouse Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Kleinplasie Guesthouse
Springbok Namakwaland, Springbok

Kleinplasie Guesthouse misafirlere Nama Khoi merkezinde, Springbok Stadı ve Springbok Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Goegap Doğa Koruma Alanı ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 9.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası
Room
Oda (King)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x