Kleinbosch Lodge

Route 62, Cape Winelands
Kleinbosch Lodge Öne Çıkan Resim
Kleinbosch Lodge Dış Mekan
Kleinbosch Lodge Dış Mekan
Kleinbosch Lodge Dış Mekan
Kleinbosch Lodge İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Kleinbosch Lodge
R 44, Strand Road Route 62, Cape Winelands

Kleinbosch Lodge misafirlere Stellenbosch bölgesinde, golf sahasına yakın, De Zalze Golf Club ve Root 44 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Technopark Stellenbosch ile 1,6 mi (2,6 km) ve Stellenbosch Golf Club ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bitişik şaraphane ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda (4)
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga, Ek Bina
Room
Standard Kır Evi
Room
Comfort Apart Daire
Room
Comfort Apart Daire
Room
Classic Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire
Room
Comfort Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x