Klayman Diamond Aparthotel

Güney Tenerife, Los Gigantes
Klayman Diamond Aparthotel Dış Mekan
Klayman Diamond Aparthotel Dış Mekan
Klayman Diamond Aparthotel Dış Mekan
Klayman Diamond Aparthotel Kahvaltı
Klayman Diamond Aparthotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Klayman Diamond Aparthotel
Calle Tabaiba 5 Güney Tenerife, Los Gigantes

Klayman Diamond Aparthotel misafirlere Santiago del Teide bölgesinde, plaj yakınında, Ocean Explorer ve Oasis Los Gigantes Halka Açık Yüzme Havuzu ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Fanabe Plajı ile 15,4 mi (24,8 km) ve El Duque Plajı ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için asansör ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x