Klaritz Suites

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia
Klaritz Suites Öne Çıkan Resim
Klaritz Suites Dış Mekan
Klaritz Suites Dış Mekan
Klaritz Suites Dış Mekan
Klaritz Suites Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Klaritz Suites
Lassi Agrostoli Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kefalonia

Klaritz Suites misafirlere Kefalonia bölgesinde, deniz kıyısında, Makris Yalos Plajı ile Ionian Sea 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Argostoli Limanı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Lourdas Plajı ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Aurora)
Stüdyo
Stüdyo (Cephalus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x