Kladno Otelleri Ara

En uygun Kladno otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Kladno otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Kladno Hakkında

Çekya’nın Orta Bohemya Bölgesi’nde yer alan Kladno, tarihi ve kültürel dokularıyla ziyaretçilerinin memnun ayrılmasını sağlıyor. Madencilikle öne çıkan bu şehirde yapabileceğiniz en güzel şey, 1874 yılından beri kömür madeni çıkarılan ve 1994 yılından beri müze olarak hizmet veren Mayrau Madeni’ndeki açık hava maden müzesini gezmek. Tamamını gezmek için 2 saate ihtiyacınız olacak bu müzede madencilikle ilgili ekipmanları, sığınakları ve asansörleri görmeniz mümkün. Üstelik burada endüstriyel sanatlar için galeri alanı da ayrılmış. Ayrıca dilerseniz bölgedeki gözlem kulesinden bu müzeyi panoramik olarak da seyredebilirsiniz.

Tarih öncesi dönemden bu yana şehrin geçmişine ışık tutan the Sládeček Museum of Natural History (Sládeček Doğal Tarih Müzesi) içinde şato ve park gibi keşfedilecek pek çok alan bulunuyor. Ayrıca Çek Cumhuriyeti’nin simgelerinden biri haline gelen Zákolany Köyü civarındaki eski yerleşim yerinde konumlanan St. Peter ve St. Paul Kilisesi de görülmesi gereken tarihi mekanlardan bir diğeri. Çelikhane bölgesinde 2009 yılında bir proje kapsamında ziyarete açılan Industriální cesta Vojtěšskou hutí (Demir Çelik Fabrikası Endüstriyel Yolu) aslında bir eğitim parkuru. Müdürün villası, depolama alanları gibi pek çok yeri keşfedebileceğiniz tarihi bir bölge olmasının yanı sıra aynı zamanda interaktif eğitim verilen sanal bir tur alanı.

Kladno su sporlarına ilgi duyanlar için şahane bir şehir. Çünkü Bažantnice ve Sletiště’te yer alan yüzme havuzlarında serinleyebilir ve su parkındaki pek çok oyuncağın tadını çıkarabilirsiniz. Municipal Stadium Sletiště (Sletiště Stadyumu) spor salonu, bisiklet parkurları gibi alanların yanı sıra trambolin parklarına ve paten parkurlarına da sahip olduğu için sıklıkla tercih edilen bir aktivite alanı. Eğer oyunlarla aranız iyiyse Sítná’da Virtual Game adıyla hizmet veren oyun merkezine de uğrayabilirsiniz. Buradaki VR ve oyun simülatörleriyle sanal gerçeklik dünyasında vakit geçirebilirsiniz.