Kivu Peace View Hotel

Kivu, Gisenyi
Kivu Peace View Hotel Genel
Kivu Peace View Hotel Genel
Kivu Peace View Hotel Öne Çıkan Resim
Kivu Peace View Hotel Dış Mekan
Kivu Peace View Hotel Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Kivu Peace View Hotel
Ruhengeri-Gisenyi Road Kivu, Gisenyi

Kivu Peace View Hotel misafirlere Gisenyi bölgesinde, plaj yakınında, Gisenyi Plajı ve Ruanda Turizm Üniversitesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kigali Bağımsız Üniversitesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Parc National des Virunga ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Panorama misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x