Kitojo Guest Cottages

Batı Uganda Ulusal Parkları, Fort Portal
Kitojo Guest Cottages Öne Çıkan Resim
Kitojo Guest Cottages Dış Mekan
Kitojo Guest Cottages Kahvaltı
Kitojo Guest Cottages Yerinde Yemek
Kitojo Guest Cottages Dış Mekanlar
Image More +5 fotoğraf
Kitojo Guest Cottages
Rwaihamba rwaihamba Mituli Road Batı Uganda Ulusal Parkları, Fort Portal

Fort Portal bölgesindeki Kitojo Guest Cottages konaklamanızda, Nyabikere Gölü ile 9,3 mi (15 km) ve Kibale Ulusal Parkı ile 10 mi (16,1 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Kibale Ulusal Parkı Turizm Danışma Merkezi ile 16,1 mi (25,9 km) ve Yeni Tooro Kraliyet Sarayı ile 23,8 mi (38,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı kitojo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Kır Evi, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x