Kishiwada City Hotel Princess

Kinki (bölge), Kishiwada
Kishiwada City Hotel Princess Öne Çıkan Resim
Kishiwada City Hotel Princess Dış Mekan
Kishiwada City Hotel Princess Dış Mekan
Kishiwada City Hotel Princess Dış Mekan
Kishiwada City Hotel Princess İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Kishiwada City Hotel Princess
17-1 Numacho Kinki (bölge), Kishiwada

Kishiwada bölgesindeki Kishiwada City Hotel Princess konaklamanızda, Kishiwada İstasyonu Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Kishiki Tapınağı ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Intex Osaka ile 15,6 mi (25,1 km) ve Rinku Premium Outlets alışveriş merkezi ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

36 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir
Room
Oda, Sigara İçilebilir (Semi Double)
Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Japanese Style)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Oda, Sigara İçilmez (Semi Double)
Room
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x