Kish Adasi - Kish Island

Shaki-zaqatala Region, Şeki
Kish Adasi - Kish Island Genel
Kish Adasi - Kish Island Genel
Kish Adasi - Kish Island Öne Çıkan Resim
Kish Adasi - Kish Island Dış Mekan
Kish Adasi - Kish Island Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Kish Adasi - Kish Island
Kish Road Shaki-zaqatala Region, Şeki

Şeki bölgesindeki Kish Adasi - Kish Island misafirlere dağda, Han Camisi ve Şeki Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor.

Xalchali yemek servisi için ideal, ayrıca tatil parkının 7 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Şeki bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil parkı misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Kır Evi, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x