Kirimaya Golf Resort & Spa

Isan, Mu Si
Kirimaya Golf Resort & Spa Genel
Kirimaya Golf Resort & Spa Genel
Kirimaya Golf Resort & Spa Genel
Kirimaya Golf Resort & Spa Genel
Kirimaya Golf Resort & Spa Genel
Image More +61 fotoğraf
Kirimaya Golf Resort & Spa
1/3 Moo 6, Thanarat Road, Moo-Si Khao Yai National Park Isan, Mu Si

Kirimaya Golf Resort & Spa misafirlere Pak Chong bölgesinde, milli parkta, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Khao Yai Sanat Müzesi ile 3,4 mi (5,5 km) ve Nam Phut Doğal Kaplıcası ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Myth yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 58 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Plantation View
Room
Horizon View
Room
Terrace Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x