Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Psaldi
Kipriotis Panorama Hotel & Suites Genel
Kipriotis Panorama Hotel & Suites Genel
Kipriotis Panorama Hotel & Suites Genel
Kipriotis Panorama Hotel & Suites Genel
Kipriotis Panorama Hotel & Suites Genel
Image More +56 fotoğraf
Kipriotis Panorama Hotel & Suites
Georgiou Papandreou Street Psalidi Decentralized Administration Of The Aegean, Psaldi

Kipriotis Panorama Hotel & Suites misafirlere İstanköy bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Ege Adaları ve Agios Fokas Doğal Yaşamı Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tigaki Plajı ile 8,1 mi (13,1 km) ve İstanköy Limanı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Ariadni Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 253 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, ücretli su parkı ve açık tenis kortları mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Süit
Süit (Prestige)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Süit
Süit (Black & White Prestige)

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x