Kinosaki Tenboen

Kinki (bölge), Toyooka
Kinosaki Tenboen Genel
Kinosaki Tenboen Genel
Kinosaki Tenboen Öne Çıkan Resim
Kinosaki Tenboen Dış Mekan
Kinosaki Tenboen Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Kinosaki Tenboen
85-3 Kinosaki-cho Momoshima Kinki (bölge), Toyooka

Toyooka (Kinosaki Japon Kaplıcası) bölgesindeki Kinosaki Tenboen misafirlere Kinosaki Mugiwarazaikudenshokan ve Hachigoro's Tojima Sulak Arazisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Kinosaki Onsen Asma Hattı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Onsenji Temple ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Koume yemek servisi için ideal, bu ryokan otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 1500 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo (for 2 Person, Check in by 17:30)
Room
Superior Oda, Ortak Banyo (Japanese Style, Check in by 17:30)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x