Kinnettles Hotel and Spa

St. Andrews
Kinnettles Hotel and Spa Öne Çıkan Resim
Kinnettles Hotel and Spa Dış Mekan
Kinnettles Hotel and Spa Dış Mekan
Kinnettles Hotel and Spa Dış Mekan
Kinnettles Hotel and Spa Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Kinnettles Hotel and Spa
127 North Street , St. Andrews

Kinnettles Hotel and Spa misafirlere St. Andrews bölgesinde, golf sahasına yakın, St. Andrews Üniversitesi ile The Scores 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel St. Andrews Tarihi Golf Sahası ile 0,2 mi (0,4 km) ve St. Andrews Links ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Haar Kinnettles Hotel and Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Standard
Standard Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x