Kingwood Resort

Kuzeydoğu Georgia, Clayton
Kingwood Resort Genel
Kingwood Resort Öne Çıkan Resim
Kingwood Resort Dış Mekan
Kingwood Resort Dış Mekan
Kingwood Resort Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Kingwood Resort
401 Country Club Drive Kuzeydoğu Georgia, Clayton

Clayton bölgesindeki Kingwood Resort misafirlere dağda, Foxfire Müzesi ve Tiger Mountain Üzüm Bağları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Tallulah Gorge Eyalet Parkı ile 24,6 km (15,3 mi) ve Oconee Eyalet Parkı ile 35,1 km (21,8 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık tenis kortları ve kapalı havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Ağaç Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x