Kingsworth Bed and Breakfast

Surrey County, Saint Andrew Parish
Kingsworth Bed and Breakfast Genel
Kingsworth Bed and Breakfast Genel
Kingsworth Bed and Breakfast Genel
Kingsworth Bed and Breakfast Genel
Kingsworth Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Kingsworth Bed and Breakfast
Jack’s Hill, Jack’s Hill Road Surrey County, Saint Andrew Parish

Kingsworth Bed and Breakfast misafirlere Kingston (Jack's Hill) bölgesinde, Hope Hayvanat Bahçesi ve Palace Cineplex ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bob Marley Müzesi ile 4,7 mi (7,6 km) ve Constant Spring Golf Kulübü ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Mutfak olan 5 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve çamaşır makineleri gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo, Bahçeli
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Ortak Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Economy Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x