Kingston Guest Apt at Oakland

Surrey County, Saint Andrew Parish
Kingston Guest Apt at Oakland Genel
Kingston Guest Apt at Oakland Öne Çıkan Resim
Kingston Guest Apt at Oakland Dış Mekan
Kingston Guest Apt at Oakland İç Mekan
Kingston Guest Apt at Oakland Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Kingston Guest Apt at Oakland
114 1/2-115C Constant Spring Road Surrey County, Saint Andrew Parish

Kingston Guest Apt at Oakland misafirlere Kingston (Camperdown) bölgesinde, Super Value Town Center ve Constant Spring Golf Kulübü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bob Marley Müzesi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Sabina Park ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 50-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Köşe
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x