Kings Inn San Diego

Güney Kaliforniya, San Diego
Kings Inn San Diego Genel
Kings Inn San Diego Genel
Kings Inn San Diego Genel
Kings Inn San Diego Genel
Kings Inn San Diego Genel
Image More +118 fotoğraf
Kings Inn San Diego
1333 Hotel Cir S Güney Kaliforniya, San Diego

Kings Inn San Diego konaklamanızda San Diego merkezinde, Fashion Valley Mall ve Riverwalk Golf Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Old Town San Diego Eyalet Parkı ile 2,9 km (1,8 mil) ve San Diego Üniversitesi ile 4,1 km (2,6 mil) mesafede.

Amerika mutfağı seven misafirler için The Waffle Spot ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. San Diego bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Executive Katı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x